Muži v černém se vracejí v traileru

Vydáno: 14.12.2011 19:06 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Back in black again? In 3D?
Obrázek filmu <b>Muži v černém 3</b>
Amblin Entertainment
A máme tady další návrat ověřené značky. Muži v černém stále patří mezi nejlepší sci-fi devadesátých let a nejpovedenější sci-fi komedie vůbec, tak není divu, že se po deseti letech znovu vracejí na plátno. Abychom zase pánům ve slušivých černých oblecích nenadržovali, druhý díl nechal divákům podivnou pachuť na patře, takže má potenciální série hodně co spravovat. Podle prvního teaseru/traileru to však vypadá, že na to jdou dobře. I když bulvy prozatím nevypalují.
Aby také ano, když je do premiéry ještě více než šest měsíců. Triky ještě nejsou určitě dopilované (proto se téměř žádných nedočkáme) a zveřejněný materiál bude ve výsledném filmu zabírat nejspíše úvodní dvacetiminutovou expozici, při níž se agent J vydá do minulosti zachránit agenta K. Pořád je však radost vidět, že Smithovi nejsou žádné hlášky cizí, Tommy Lee Jones se dokáže sympaticky promračit celou upoutávkou a jeho mladší já Josh Brolin jako by mu z oka vypadl.
Přidejte k tomu prohlídku starých známých lokací a hi-tech udělátek v souhře se známým hudebním motivem a náhle začnete tušit, že by to snad v kině mohlo fungovat. Trailer samotný sice není nějak nářezový, ale alespoň dokáže jednoduchým způsobem upozornit na to, že "black suits are coming" a vy byste u toho přinejmenším neměli chybět. Příště to ale bude chtít opravdu přijít s něčím přesvědčivějším.
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY