Podívejte se na teaser Sněhurky a myslivce

Vydáno: 12.11.2011 08:00 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Někdy tady urputně chce nového Pána prstenů
Banner k filmu <b>Sněhurka a lovec</b>
2011 Universal Studios
Od dob Pána prstenů žánr fantasy filmů pomalu opadává. Snaha hollywoodských studií za každou cenu stvořit velkolepý projekt a přitáhnout tuny diváků do kin se však nepovede každý den...a tak musíte čekat třeba až do příštích Vánoc, kdy přijde například Hobit. První teaser na bizarně vyhlížející projekt s názvem Sněhurka a myslivec se nám však snaží dokázat, že na pořádné fantasy si budeme moci do kina zajít už dřív, konkrétně v květnu příštího roku.
Zase to ale nebudeme přehánět a rozhazovat tady nekritická pozitiva. Převyprávění známého příběhu má sice něco do sebe, ale zatím to nevypadá na kdovíjakou pecku, ze které bychom se ihned posadili na zadek. Na to ještě ze Sněhurky a myslivce vyhlíží příliš mnoho studiových kulis, zanedbatelný vizuál (les vypadá jako les, ale ne jako "kouzelný" les) a béčková atmosféra zaměnitelná s leckterým fantasy pokusem posledních let. Jistě, triky ještě nejspíš dodělané na všech místech (pár velkolepých počítačově generovaných záběrů se ale dočkáme) a ty největší taháky si tvůrci schovávají až do regulérního traileru (stejně jako všech sedm trpaslíků), upoutávka samotná však horečně do kina zatím neláká.
Na druhou stranu se ale nejde na výsledný materiál zlobit. Uvidíme Charlize Theron jako zlou královnu, Kristen Stewart jako Sněhurku (která je prý krásnější než královna!) a "odinsona" Chrise Hemswortha máchajícího bezhlavě svými sekerami jako myslivce, přidejte si k tomu pár bitev na velkých pláních, nějaké ty monstra a máte tu rozhodně lepší vyhlídky než u Burtonovy Alenky v říši divů, kterou celá upoutávka tak náležitě zavání. Počkejme si tedy na do budoucna na další materiál a doufejme, že tentokrát už to půjde lépe a ne tak křečovitě. Zvlášť nějaká pořádná gradace na konci by neuškodila.
Teaser můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY