Robert De Niro se utká s Johnem Travoltou

Vydáno: 10.11.2011 09:42 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

Obě hvězdy ještě nepatří do starého železa
Robert De Niro ve filmu <b>Všemocný</b>
2011 Hollywood Classic Entertainment
Již tři roky připravovaný thriller podle scénáře Evana Daughertyho se v příštím roce snad už konečně dočká své realizace. Snímek s názvem Shrapnel nově nejenom změnil své jméno na , ale také dostal nového režiséra a herce do hlavní role.
Johna McTiernana na režisérské židli aktuálně vystřídal režisér Ghost Ridera Mark Steven Johnson. Do hlavní role byl zase dosazen Robert De Niro na místo původního Nicolase Cage. Bohužel se tak nesplní sen mnoha filmových fanoušků, kteří opět mohli na plátně vidět duel Cage s Johnem Travoltou, jak tomu bylo ve Tváří v tvář. Právě Travolta má totiž být v úhlavním nepřítelem hlavního hrdiny, tedy nově Roberta De Nira.
Ten bude v příběhu vystupovat coby vysloužilý americký voják momentálně žijící v ústraní, kdesi na samotě v Appalačském pohoří. Do jeho života však vstoupí náhodný kolemjdoucí, který se vydává za turistu z Evropy, a mezi oběma muži se rozvine přátelský vztah. Jak ovšem děj pokročí, z "náhodného" návštěvníka se nakonec stane rovněž bývalý voják, kterému hlavní hrdina v minulosti něco udělal. A pomsta bude jistě sladká.
Natáčení Johnson rozjíždí v lednu příštího roku. V to tedy aspoň doufejme...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY