Mortal Kombat čeká plnohodnotný restart

Vydáno: 07.10.2011 08:23 - Ondra Hricko | foto: Facebook tvůrce

Povedené webisody následuje celovečerní film
Michael Jai White ve filmu <b></b>
Contradiction Films
Režisér Kevin Tancharoen letos uveřejnil devět dílů webizod Mortal Kombat: Legacy. Warnerům se zpracování líbilo natolik, že spolu s New Line projekt podpoří a nechají režiséra natočit celovečerní film. Oproti Andersonovu zpracování má být nový Mortal Kombat temnější, surovější a značně odlišný. Měl by připomínat nadpřirozenou verzi Klubu rváčů okořeněnou různými zrůdami a monstry.
"Internetové epizody se ujaly natolik dobře, že jsme začali vážně mluvit s New Line o celovečerním filmu. Opravdu se jim líbil styl a vyprávění a čísla byla prokázána, tak mi řekli, že bychom do toho měli jít!" říká k projektu režisér Kevin Tancharoen.
Jestli se opět vrátí Michael Jai White, Jeri Ryan, Darren Shahlavi a Ian Anthony Dale z webizod ještě není jisté, stejně jako příběh, který režisér prozatím tají. Pokud vše půjde jak má, měli bychom se nové adaptace počítačové hry dočkat v roce 2013. Natáčení by mělo začít již začátkem příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • nazor (pan S, 07.10.2011 17:55) Reagovat

    webepizody boli fajn hlavne preto ze posobili vsade kde mohli posobit realne a surovo a bojim sa aby do toho neprimiesali vela fantasy a uz to nebude ono

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY