Vyměřený čas začíná ubíhat v prvním traileru

Vydáno: 09.08.2011 06:30 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Podívejte se na ochutnávku sci-fi Andrewa Niccola
Justin Timberlake a Amanda Seyfried ve filmu <b>Vyměřený čas</b>
Regency
Andrew Niccol si dává se svými filmy na čas. O jeho pouhých třech snímcích by se však nedalo říct, že kolísají na kvalitě. Právě naopak. Režisérův dlouho odkládaný sci-fi projekt s nynějším názvem In Time (dříve se jmenoval I'm.mortal) se podle první upoutávky nejblíže přibližuje právě atmosferické Gattace. Je jasné, že nepůjde o akční film, který bude oslňovat trikovými scenériemi, ale spíše o chytře vystavěný příběh s brilantní premisou.
Taky aby ne, dle traileru Niccol nejspíše moc financí nedostal, a tak si musí vystačit se soudobými rekvizitami a lokacemi, do kterých napasovává tajemnou sci-fi zápletku. Herecká sestava je zastoupena hlavně mladými tvářemi stoupajících hvězd jako Justinem Timberlakem (kterého už můžeme pomalu začít brát více jako herce než zpěváka), Amandou Seyfried nebo Olivií Wilde, které jistě výsledku zajistí dostatečnou publicitu.
Podobná látka může být v kinech pak ve změti všech těch trikových blockbusterů příjemným osvěžením, které nebude sázet jen na první signální soustavu. Když si k tomu navíc připočtete pár existenciálních mouder, komplikovaný romantický příběh či šťourání do společnosti, může z Vyměřeného času vylézt příjemné překvapení, které bude mít co říct. Navíc když v určitých pasážích připomíná sci-fi "bourneovku", že?
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo přímo pod naším článkem.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY