Soderbergh se připojuje k Hunger Games

Vydáno: 09.08.2011 18:18 - Simona Knotková | foto: Facebook tvůrce

Objevit by se měl jako režisér druhého štábu
Ellen Barkin a Steven Soderbergh při natáčení filmu <b>Dannyho parťáci 3</b>
2007 Warner Bros. Pictures
Ani množství rozjetých projektů, ani skutečnost, že už dávno prohlásil, že další filmy natáčet nebude, Stevenu Soderberghovi zřejmě nezabrání v tom, aby se pouštěl do další práce. Nově by se měl přidat k režisérovi Garymu Rossovi a jeho filmové adaptaci knižní sci-fi trilogie The Hunger Games.
Připojit by se měl na pozici tzv. second unit, aneb režiséra, který má na starosti méně podstatné části filmu, jako jsou např. přírodní scenérie nebo davové scény. Alespoň se tato informace objevila na krátko na Twitteru dvou členů filmařského týmu, kteří byli své tweety zřejmě donuceni smazat. Každopádně by se mělo jednat o jistou věc.
Gary Ross pravděpodobně moc dobře ví, proč si vybral zrovna Soderbergha. Nejenom že jsou dlouhodobí přátelé, kteří spolu spolupracovali např. na Rossově Pleasantville: Městečko zázraků (Soderbergh snímek produkoval), ale tento oscarový režisér je také pověstný svou rychlostí, s jakou při natáčení postupuje.
A co se týče The Hunger Games, je rychlost opravdu potřeba. Tvůrcům totiž už začíná slušně téct do bot - zatím nedotočený snímek má premiéru již příští rok v březnu. Ještě před ní nás ale letos v říjnu čeká Soderberghův sci-fi thriller Nákaza.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY