Adam Sandler nám hodlá pít krev

Vydáno: 14.07.2011 11:27 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Sony chystá trojrozměrnou draculovskou komedii
Adam Sandler ve filmu <b>Zkus mě rozesmát</b>
2011 Columbia Pictures
Zdá se, že se filmů s nálepkou "vampires included" hned tak nezbavíme. Přestože spojení pojmů jako 3D projekce, upíři a Adam Sandler zní spíše hrůzostrašně, Hotel Transylvania bude opravdu rodinnou komedií. Snímek bude animovaný a Sandler propůjčí svůj hlas hlavní postavě - hraběti Draculovi.
Film by měl režírovat Genndy Tartakovsky, na seznamu dabérů figurují dále jména jako David Spade coby Quasimodo, Kevin James jako Frankenstein, Steve Buscemi a Molly Shannon jako vlkodlaci Wayne a Wanda nebo Andy Samberg v roli člověčího hrdiny Jonathana.
"Spolupráce se Sandlerem na nové draculovské komedii pro příští generace nás velmi těší," řekla Michelle Raimo-Kouyate, hlavní produkční společnosti Sony Pictures Digital Production. "Bude to unikátní příběh o legendární postavě, s fenomenálním obsazením a skvělou režií," dodává. Zda bude trojrozměrná strašidelná komedie skutečně tak originálním a velkolepým počinem, jak slibují tvůrci, se dozvíme v srpnu příštího roku.
A o co přesně půjde? Je zde něco, co ještě o Draculovi nevíme - je otcem. A ve snaze co nejlépe ochránit svou náctiletou dceru Mavis a odradit ji od dobrodružného zkoumání všeho nepoznaného vymýšlí děsivé příběhy a coby útočiště pro ni staví hotel, který obývají věhlasná strašidla: Frankenstein a jeho nevěsta, Mumie, Neviditelný nebo například vlkodlačí rodinka. Draculův zdánlivě dobře vymyšlený plán dostává nebezpečnou trhlinu ve chvíli, kdy do hotelu vkročí obyčejný smrtelník, který mladou Mavis zcela okouzlí...
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY