Damon Lindelof prodal scénář studiu Disney

Vydáno: 16.06.2011 14:49 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Zatím utajovaný sci-fi snímek nese označení 1952
Damon Lindelof
Kristin Dos Santos / GFDL, CC-BY-SA-3.0
Scenárista a výkonný producent dnes již legendárního seriálu Ztraceni Damon Lindelof podle nejnovějších zpráv prodal studiu Disney návrh svého nejnovějšího scénáře. Vzhledem k maximálnímu utajení víme zatím pouze to, že chystaný film nese předběžný pracovní název 1952.
Dohodě o natáčení předcházely četné schůzky s nejvyšším vedením studia, jejichž výsledkem bylo usnesení o podobě snímku. Mělo by jít o originální, velkolepý, netradiční sci-fi projekt, přičemž by nemělo zůstat pouze u jednoho filmu. Těžko říct, co na nás filmový kolos Disney chystá. Doprovodnou knihu? Sérii her? Seriál? Nebo hromadu sequelů?
Od definitivního dokončení Ztracených rozjel Lindelof práci na více frontách. Jedním z počinů jsou Kovbojové a vetřelci v režii Jona Favreaua, na jejichž scénáři spolupracoval s Alexem Kurtzmanem a Robertem Orcim. Mezi jeho další rozpracované projekty patří také očekávaný snímek Prometheus Ridleyho Scotta.
Velkých projektů má tedy Damon Lindelof momentálně dostatek. Uvidíme tedy, kdy mu při současném vytížení vyjde čas na nejnověji diskutovanou disneyovku.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY