V plánu je pokračování hororu Insidious

Vydáno: 12.06.2011 10:16 - Ondra Hricko | foto: Facebook tvůrce

Jason Blum však po sequelu netouží za každou cenu
Rose Byrne a Patrick Wilson ve filmu <b>Insidious</b>
FilmDistrict
Hororové překvapení letoška Insidious Jamese Wana a Leigha Whannella se nejspíše dočká pokračování. Aby také ne, když se jedná zatím o nejúspěšnější počin tohoto roku. Film totiž svůj rozpočet překročil již sedmdesátkrát (!), a to samozřejmě penězchtivým producentům nemůže v žádném případě uniknout. Konec prvního dílu navíc zůstal poměrně otevřený, takže pokračování nic nebrání.
Nic ale není jisté, jak ostatně vysvětlil i producent filmu Jason Blum: "Neexistuje žádný plán, žádné datum vydání, nic takového. Myslím, že James se cítí stejně jako Oren Peli, který byl velmi skeptický ohledně pokračování Paranormal Activity. Pokud Leigh přijde s originálním příběhem a James se bude domnívat, že stojí za to s ním pracovat, tak ho natočíme. Pokud ne, tak se točit prostě nebude".
Je ovšem otázkou, zda svá slova studio dodrží. Jestli se vám temný horor o strašidelné staré dámě a podivné loutce - démonovi líbil, pak je tato zpráva jistě pozitivní. Režisér už jednu veleúspěšnou hororovou sérii v minulosti započal, aby posléze od ní dal ruce pryč. Řeč je samozřejmě o řezničině Saw. Doufejme jen, že Insidious nepostihne tentýž osud.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY