Nejvyšší budovu světa rozzářil nový seriál Arcane ze světa League of Legends

Vydáno: 04.11.2021 08:00 - Redakce | foto: Riot Games

Nejvyšší budova světa, dubajská Burdž Chalífa, se na chvíli stala největší obrazovkou světa. Stavbu na tři minuty rozzářil trailer na nový seriál Arcane, který budou moci diváci poprvé zhlédnout již tuto neděli 7. listopadu na Netflixu.
Seriál Arcane na budově Burj Khalifa
© Riot Games
Seriál Arcane ze světa populární hry League of Legends vypráví o křehké rovnováze mezi dvěma městy – bohatým Piltoverem a chmurným Zaunem. Ta jsou známá napříč světem Runeterra jako „města pokroku“ a mnoho brilantních mozků je nazývá svým domovem. Vytvoření hextechu, tedy způsobu, jakým může člověk ovládat magii, tuto křehkou rovnováhu ohrožuje. Arcane vypráví příběhy šampionů League of Legends a celá série je vytvořena tak, aby fanoušky vtáhla do komplexního světa plného morálních dilemat, dechberoucí animace a napínavého vyprávění.

Trailer na seriál se promítal po celé výšce 160patrové budovy, která činí 828 metrů. Unikátní světelnou podívanou si můžete užít ve videu níže. Show spojená s premiérou bude středem celosvětové oslavy hráčů a fanoušků League of Legends a spojí se s mistrovstvím světa v této hře. V loňském roce toto mistrovství sledovalo téměř 50 milionů diváků.

Trailer k seriálu Arcane promítaný na budovu Burdž Chalífa


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY