Zfilmuje Paul W.S. Anderson osud Pompejí?

Vydáno: 15.05.2011 17:38 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Režisér má zálusk na historické katastrofické drama
Fotografie z natáčení filmu <b>Resident Evil: Afterlife</b>
Rafy / Constantin Film International GmbH
Paul W.S. Andersona hodlá v příštím projektu flirtovat s katastrofou - minimálně v jednom směru. Po snímku Resident Evil: Afterlife a chystané novince Tři mušketýři se totiž režisér pouští do katastrofického dramatu Pompeii. A příběh je už teď označován za téměř "titanicovský".
Půjde o dramatickou lovestory na pozadí tragických událostí. Mladý otrok v područí majitele lodního impéria se osudově zamiluje do jeho dcery a chce si ji po svém vykoupení na svobodu vzít. Jenže ta bude zaslíbená římskému senátorovi a hlavní hrdina bude zase prodán do otroctví jinému majiteli.
K tomu si přičtěte neodvratně se blížící erupci Vesuvu, při které se zrovna hrdina bude nacházet na lodi na širém moři, zcela oddělen od své lásky a od svého nejlepšího přítele. A nebyl by to správný hrdina, aby se z lodi nevydal doprostřed žhavých plamenů a žhnoucího popele zachránit své nejbližší...
Natáčení snímku podle scénáře Janet Scott a Leea Batchlerových by mělo odstartovat příští rok a my si čekání na další informace můžeme zkrátit představami, jak by asi filmu slušela trojice Zane - Winslet - DiCaprio... nebo si snad v příběhu o hodném chudém chlapci na lodi, jeho lásce zaslíbené bohatému záporákovi a o tragické katastrofě dovedete představit vhodnější představitele?
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY