Stallone se může jako Rocky ještě vrátit

Vydáno: 25.07.2019 17:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sylvester Stallone se může ještě jako Rocky Balboa vrátit. Rocky se možná dočká dalšího pokračování a v plánu je i prequelová TV série.
Sylvester Stallone, Antonio Tarver ve filmu Rocky Balboa / Rocky BalboaSylvester Stallone se možná ještě vrátí ke své ikonické roli boxera Rockyho, a to i přesto, že se s ní před necelým rokem - v souvislosti s premiérou spin-offu Creed II - už rozloučil. Nyní v rozhovoru se serverem Variety prozradil, že se možná jako Rocky ještě vrátí, nikoliv však v dalším Creedovi, ale v dalším Rockym. Zatím posledním filmem této série je Rocky Balboa z roku 2006.

Stallone prozradil, že v novém pokračovaní by se Rocky, kdysi boxerský šampión, skamarádil s mladým bojovníkem žijícím v USA ilegálně. Rocky by si ho vzal pod svá ochranná křídla. Producent Irwin Winkler by chtěl, aby Stallone napsal scénář a samozřejmě i hrál. Kromě toho herec řekl, že probíhají diskuse i o TV sérii, která by byla prequelem k Rockymu. U Stallona více než pro kohokoliv jiného platí ono pověstné "Nikdy neříkej nikdy". My ho už v září uvidíme v další "rozlučce", tentokrát s postavou Johna Ramba v Rambo V: Last Blood.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY