V obsazení Star Wars: Episode IX bude i Carrie Fisher

Vydáno: 28.07.2018 17:49 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Natáčení závěrečného dílu nové trilogie Star Wars: Episode IX brzy započne. V castingu se mimo jiné objeví i princezna Leia v podání zesnulé Carrie Fisher.
Carrie Fisher, Oscar Isaac, John Boyega, Kelly Marie Tran ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů / Star Wars: Poslední z JediuNatáčení závěrečného dílu nové SW trilogie Star Wars: Episode IX započne 1. srpna v londýnských filmových studiích Pinewood. Pro závěrečný díl se k režii vrátí J.J. Abrams, jehož Star Wars: Síla se probouzí novou trilogii započala. Všichni víme, že představitelka princezny Lei Carrie Fisher zemřela, ale její odkaz bude žít dále a neuveřejněné záběry z Abramsova filmu se objeví i v epizodě IX. V ní se dále objeví i představitel Lando Calrissiana Billy Dee Williams stejně jako Mark Hamill a Anthony Daniels

Nebudou samozřejmě chybět i hlavní mladí protagonisté, kterými jsou Daisy RidleyAdam DriverJohn BoyegaOscar IsaacLupita Nyong'oDomhnall GleesonKelly Marie TranJoonas Suotamo a Billie Lourd. Nově přibyvšími budou Naomi AckieRichard E. Grant a Keri Russell. Hudbu opět složí John Williams. Na poslední díl SW si zajdeme do kin 19. prosince 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY