Novinka Quentina Tarantina má název, obsazení a popis děje

Vydáno: 01.03.2018 15:09 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Devátý film scenáristy a režiséra Quentina Tarantina odehrávající se v roce 1969 na pozadí vražd spáchaných "rodinou" Charlese Mansona dostal oficiální název. K tomu navíc i synopsi a obsazení.
Leonardo DiCaprio ve filmu Nespoutaný Django / Django UnchainedSpolečnost Sony, která vyrobí nový, devátý film amerického scenáristy a režiséra Quentina Tarantina, vydala oficiální tiskovou zprávu, v níž se prozrazují detaily ohledně novinky, dosud známé jako Untitled Quentin Tarantino/1969 Project. Ten má nyní oficiální název Once Upon a Time in Hollywood. V hlavních rolích si zahrají Leonardo DiCaprio a Brad Pitt, kteří oba již s Tarantinem jednou pracovali.

Podle Tarantina půjde "o příběh odehrávající se v roce 1969 v Los Angeles. Dvě hlavní postavy jsou Rick Dalton (DiCaprio), bývalá hvězda westernové TV show a jeho dlouholetý dablér Cliff Booth (Pitt). Oba se snaží prosadit v současném Hollywoodu, který již nepoznávají. Rick má ale jednoho slavného souseda...Sharon Tate." Pro roli zavražděné těhotné herečky Sharon Tate chce Tarantino získat Margot Robbie. Zatím není jasné, zda se ve filmu Once Upon a Time in Hollywood objeví i Tom Cruise nebo Al Pacino, pro kterého Tarantino napsal jednu z vedlejších rolí.

Tarantinův devátý film bude mít premiéru 9. srpna 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY