Druhá Fantastická zvířata mají název a první temnou fotku

Vydáno: 18.11.2017 18:00 - | foto: Warner Bros.

Od premiéry druhého dílu Fantastických zvířat nás dělí ještě jeden rok. Yates a JKR se nás už i tak snaží navnadit první fotografií hvězdného obsazení i odhalením podtitulu.
Dnes je to přesně rok, co do kin vstoupil spin-off a zároveň prequel k slavné sáze Harryho Pottera, Fantastická zvířata a kde je najít. Na druhý díl sice budeme muset čekaž až do listopadu 2018, k tomuto "výročí" ale Warner Bros. vypustilo první promofotografii k pokračování, které, jak nyní zjišťujeme, ponese podtitul Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald

Na fotografii můžete poprvé vidět mladého Albuse Brumbála v podání Judea LawaClaudiu Kim, která hraje novou postavu Maledictus trpící nebezpečným virem. Vidět také můžete pořádně Letu Lestrange hranou Zoe Kravitz a Calluma Turnera v roli Mlokova staršího bratra. Překvapivě se vrací i Ezra Miller jako Credence a hlavní záporák Gellert Grindewald, toho jsme již mohli vidět na konci filmu ztvárněného Johnnym Deppem. Na fotografii obsazení samozřejmě nechybí ani hlavní čtveřice, do níž patří Eddie RedmayneKatherine WaterstonAlison Sudol a Dan Fogler.

Do kin se pokračování s touto skvadrou herců dostane 15. listopadu příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY