Natáčení Mission: Impossible 6 pozastaveno kvůli zranění Toma Cruise

Vydáno: 17.08.2017 10:06 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Natáčení Mission: Impossible 6 bude na 8 týdnů pozastaveno kvůli zranění hlavní hvězdy filmu Toma Cruise. Ten se při nedělním kaskadérském výkonu zranil a zlomil si kotník.
Tom Cruise při natáčení filmu  / Mission: Impossible 6Asi jste už četli zprávu o tom, že se Tom Cruise zranil při natáčení Mission: Impossible 6, nejnovějšího dílu M:I série. Cruise se zranil při riskantním skoku, který byl pro jeho úplné bezpečí krátký. Paramount nyní potvrdil, že si herec při tomto kaskadérském výkonu zlomil kotník. Z tohoto důvodu tak bude natáčení M:I 6 minimálně na osm až devět týdnů přerušeno do doby, dokud se Cruise úplně nezotaví. V tiskovém vyjádření Paramountu se dále uvádí: "Tom vám chce všem poděkovat za vaši podporu a zájem a nemůže se dočkat, až se s vámi všemi o svůj film příští léto podělí."

Mission: Impossible 6 natáčel režisér Christopher McQuarrie v Londýně, kde se incident přihodil. Podle jeho slov Cruise při čtvrtém záběru skoku na zeď dopadl v trochu jiném úhlu a zlomil si kotník. Podle něj ale film stihne naplánovanou premiéru, která má být 27. července 2018. Podle zdrojů serveru THR se incident udál při 88. dnu natáčení, v době, kdy produkce měla pokračovat zhruba další dva měsíce do října. V M:I 6 se po Cruiseově boku dále objeví Rebecca FergusonHenry CavillMichelle MonaghanVanessa KirbyAlec BaldwinSimon Pegg a Ving Rhames



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY