Druhý Ant-Man obsadil klíčovou ženskou roli

Vydáno: 09.06.2017 10:12 - | foto: facebook tvůrce

Ant-Man and the Wasp nás čeká v kinech již za 13 měsíců, což je ještě mnoho času, ale je jen dobře, že věci se s ním do pohybu daly už nyní s obsazením první nové postavy.
Paul Rudd ve filmu Ant-Man / Ant-ManPrvní nově obsazenou posilu pro sebe našel marvelovský sequel Ant-Man and the Wasp v seriálové herečce Hannah John-Kamen, kterou jste za poslední roky mohli vidět například v Black Mirror nebo Killjoys. Server Variety informoval, že do tohoto pokračování zaměřeného na superhrdiny Paula Rudda a Evangeline Lilly se přidává jako naprosto klíčová postava. Vzhledem k tomu, že o ději však není známo prakticky nic, nám ani obsazení John-Kamen nepřináší žádné bližší informace. Nic se o něm stejně asi delší dobu nedozvíme, protože Ant-Man and the Wasp je prvním filmem v MCU odehrávajícím se po Avengers: Infinity War a každá synopse by tak mohla naznačit vývoj celého univerza po tomto velmi relevantním snímku.

Počítat však můžeme s návratem i dalších postav, které si zahráli Michael Peña a Michael Douglas přímo pod režísérský dozor Peytona Reeda, který by pokračování měl do kin dopravit 6. července příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY