Dr. Dolittle čeká další reboot v hlavní roli s Iron Manem

Vydáno: 21.03.2017 11:34 - | foto: facebook tvůrce

Komedie Doctor Dolittle, občas v překladu nazývaná Pan doktor a jeho zvířátka se po dlouhých letech dočká již svého třetího rebootu. Roli v něm by po Rexi Harrisonovi a Eddiem Murphym měl vzít Robert Downey Jr.
Eddie Murphy ve filmu  / Doctor DolittleRodinná muzikálová klasika Doctor Dolittle (do češtiny také občas překládána jako Pan doktor a jeho zvířátka) podle knižní předlohy Hugha Loftinga slavila v roce 1967 velký úspěch jak u diváků, tak u kritiků, o čemž vypovídá velké množství nominací jak na Oscary, tak na Zlaté glóby. Předělávky se film dočkal již na konci 90. let, kdy v titulní roli Rexe Harrisona vystřídal Eddie Murphy. Ohlasy již byly výrazně horší, což však nezabránilo vzniku dalších čtyř sequelů s nulovou kvalitou, z nichž Murphy si svou roli zopakoval již jen v jednom.

O látku se však dle serveru The Hollywood Reporter zajímá režisér a scenárista Stephen Gaghan stojící za snímky jako Zlato a Syriana. Ten by měl scénář plně zpracovat za pomoci prvních konceptů, které před nedávnem již vznikaly u studia Universal, ale nevedly k výsledku. Roli doktora schopného komunikovat se zvířaty by pak měl převzít představitel Iron Mana Robert Downey Jr.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY