Pokračování Fantastických zvířat hledá mladého Brumbála

Vydáno: 09.11.2016 15:58 - | foto: Warner Bros.

Vzhledem k tomu, že již víme, že začneme od druhého dílu Fantastických zvířat vídat postavu zlého čaroděje Grindelwalda, musí mít i rovnocenného protivníka. A tím nebude nikdo jiný než ten nejlepší z nejlepších, Albus Brumbál.
Eddie Redmayne ve filmu Fantastická zvířata a kde je najít / Fantastic Beasts and Where to Find Them17. listopadu do kin zamíří první díl ze spin-offové série odehrávající se ve světě Harryho Pottera, ten se jmenuje Fantastická zvířata a kde je najít a představí nám Mloka Scamandera, autora stejnojmenné učebnice, ze které se Harry a jeho přátelé v Bradavicích učili. A zatímco první film bude ukazovat hlavně Eddieho Redmaynea, po němž a jeho zvířatech jde zloduch v podání Colina Farrella, čeká nás v dalších dílech záporák ještě většího rozměru.

Před nedávnem jsme vás informovali, že filmařské duo Davida Yatese a J. K. Rowling sérii rozšířilo na pentalogii, a to zřejmě kvůli přidání mnohem většího příběhu. Ten již byl zmíněn i na knižních stránkách a zahrnuje zlého Grindelwalda, k jehož roli se upsal Johnny Depp. Ten se po vyhnání do Ameriky bude podobně jako Voldemort snažit postavit svou armádu, do čehož zasáhne nám velmi dobře známá postava, Albus Brumbál. Již v knihách bylo zmíněno, že právě on porazil Grindewalda v epickém souboji, ovšem jak tato bitva probíhala, nemáme zdaleka tušení. 

A nyní bychom se to měli dozvědět. Podle nejaktuálnějších zpráv totiž Warner Bros. právě hledá herce, který by ztvárnil Brumbála za mlada a převzal tak jeho roli po Richardu Harrisovi a Michaelu Gambonovi (představitel role po smrti prvního herce). Kdo by jím mohl být, zatím známo není, ale až se objeví nové zprávy, budeme vás o nich informovat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY