Trailer: Fences Denzela Washingtona

Vydáno: 28.09.2016 10:15 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

V novém režijním kousku oscarového herce Denzela Washingtona Fences hraje Washington bývalou hvězdu baseballu, nyní zahořklého muže, který pracuje jako popelář. Spolu s ním zde hraje Viola Davis.
Denzel Washington je nesmírně populární především jako herec a momentálně ho můžeme vidět v hlavní roli remaku Sedm statečných. Občas si ale tento skvělý herec sedne i na režijní stoličku, jako v případě dramatu Fences. Washington si tu pod vlastní režijní taktovkou zopakoval roli z divadelní hry, stejně jako jeho spoluhráčka Viola Davis. Autorem hry je August Wilson, zatímco pro film ji adaptoval Tony Kushner. Děj hry, potažmo filmu se odehrává v padesátých letech v Pittsburghu a Washington zde hraje bývalou baseballovou hvězdu, nyní zahořklého muže, který pracuje jako popelář.

Fences budou mít premiéru v Americe 25. prosince v době vrcholící award season. Uvidíme, zda se podaří Washingtonovi zopakovat úspěch z divadelní verze, která obdržela cenu Tony. Českou premiéru zatím Fences stanovenou nemají.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Fences




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY