Perry Mason: Robert Downey jr. v chystaném seriálu HBO

Vydáno: 17.08.2016 20:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Tvůrce Temného případu Nic Pizzolatto a herec Robert Downey jr. se sejdou při spolupráci na televizní sérii pro HBO, kterým by mohl být reboot Perryho Masona.
Raymond Burr, Barbara Hale ve filmu  / Perry MasonRobert Downey Jr. a tvůrce Temného případu Nic Pizzolatto spolu chystají pro HBO projekt, kterým by mohl být reboot Perryho Masona. Downey jr. o tento projekt usiloval už v roce 2011, kdy ho chtěl natočit jako celovečerní film pro studio Warner Bros. K tomu ale nikdy nedošlo. Downey jr. si nakonec zahrál ve filmu Soudce, který se ale nesetkal s velkým komerčním ohlasem. To je také jeden z důvodů, proč chce Perryho Masona Downey jr. udělat jako televizní sérii a proč si pro něj najal tvůrce úspěšného Temného případu

Originální seriál Perry Mason běžel na televizní stanici CBS v letech 1957 až 1966 a slavného právníka, kterého vymyslel Erle Stanley Gardner, ztvárnil Raymond Burr. Pro Downeyho by šlo o první velkou práci pro televizi, neboť zatím se objevil jen jako host v Ally McBealové. Co se týče Temného případu, u něj je stále šance i na třetí sérii. HBO chce v této sérii pokračovat, zatím ale zvažuje, jak to bude dále vypadat. Pizzolatto by zde měl už plnit jen funkci producenta.

Úvodní sekvence seriálu Perry Mason


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY