Nový seriálový Star Trek zamíří příští rok na Netflix

Vydáno: 19.07.2016 17:00 - | foto: facebook tvůrce

Od listopadu již víme, že se pracuje na novém seriálu z univerza Star Treku, který přinese zbrusu nové příběhy nových hrdinů. Nyní se objevily informace, že se seriál objeví i na Netflixu.
Sofia Boutella, Simon Pegg ve filmu Star Trek: Do neznáma / Star Trek BeyondPro fanoušky Star Treku je teď rozhodně přiznivé období a mohou se radovat skoro s každou další novinkou. S letošním 50. výročím od prvního filmu franšízy je čeká nový film z rebootované série - Star Trek: Do neznáma, jenž bude mít premiéru již za měsíc, 18. srpna. Poslední dobou se však také hodně mluvilo i o navazujícím filmu, do kterého se vrátí postava Chrise Hemswortha a dalším důvodem k nadšení může pro fanoušky být zbrusu nový seriál, který je plánován na příští rok.

O jeho existenci již víme delší dobu, protože jeho přípravy oznámili tvůrci již v listopadu minulého roku. Teď se ale objevila informace, že televize CBS, která seriál bude v USA vysílat, podepsala dohodu s Netflixem, jenž bude do 24 hodin od premiéry nabízet online veškeré epizody. Přístupné budou ve všech zemích kromě USA a Kanady, kde se o jejich distribuci starají domovské stanice. Netflix ale kromě nového Star Treku plánuje i přidání všech starých 727 epizod, dříve než u nich bude mít premiéru seriálová novinka vytvořená Bryanem Fullerem a Alexem Kurtzmanem od ledna 2017. 

Brzy by se snad ohledně seriálu mohly vynořit nové informace, jelikož od září začne v Torontu natáčení. S jistotou ale víme, že seriál představí kompletně novou posádku hrdinů i nové zloduchy, s nimiž budou bojovat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY