Colin Farrell se přidává do Coppolina remaku Oklamaný

Vydáno: 18.07.2016 09:59 - | foto: Warner Bros

Sofia Coppola se nově pouští do předělávky válečného dramatu Oklamaný původně s Clintem Eastwoodem, toho v nové verzi nahradí Colin Farrell, zvučný je ale i zbytek obsazených jmen.
Clint Eastwood ve filmu Oklamaný / The BeguiledPo letošním muzikálu A Very Murray Christmas pro Netflix měla letos Sofia Coppola natočit novou hranou verzi Malé mořské víly s Chloë Grace Moretz. Jelikož se ale nedohodla se studiem Sony, rozhodla se najít si jiný projekt, v němž by se seberealizovala. Její rozhodnutí tak padlo na remake válečného dramatu Oklamaný z roku 1971, ve kterém si hlavní roli zraněného vojáka z občanské války ukrývajícího se na dívčím internátu zahrál Clint Eastwood.

V remaku teď jeho roli přebere taktéž velmi zkušený kolega, Colin Farrell, jehož jste nedávno mohli vidět třeba v dystopické černé komedii Humr nebo v ne až tak opěvované druhé řadě seriálu Temný případ. S Coppolou bude stejně jako jeho oscarová kolegyně Nicole Kidman spolupracovat poprvé, ale do snímku Oklamaný režisérka zlákala také Kirsten Dunst, která hrála již v jejím debutu Smrt panen a biografické Marii Antoinettě. Ve filmu se objeví také Elle Fanning, ta s ní také již pracovala dříve, a to na dramatu Odnikud někam.

Do kin by se tato v celku slibně znějící předělávka měla dostat někdy v příštím roce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY