Sigourney Weaver znovu promlouvá o pátém Vetřelci

Vydáno: 07.07.2016 19:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sigourney Weaver znovu promluvila o chystáném pátém dílu Vetřelce, který bude natáčet s režisérem Neillem Blomkampem. Waever naznačuje, že se Blomkampova verze bude hodně lišit od klasického vetřelčího kánonu.
Sigourney Weaver, Michael Biehn ve filmu Vetřelci / AliensEllen Ripley, v civilu Sigourney Weaver znovu promluvila na téma chystaný pátý díl vetřelčí ságy, který s ní bude točit Neill Blomkamp. Chystaný pátý díl, zatím jen s pracovním názvem Untitled Neill Blomkamp/Alien Project, stále čeká na realizaci, zatímco otec Vetřelce Ridley Scott natáčí svůj vlastní příspěvek k vetřelčímu univerzu Vetřelec: Covenant. O Blomkampově projektu zatím víme jen to, že se v něm vrátí hlavní postava série Ellen Ripley, která se naposledy objevila ve čtvrtém díle Vetřelec: Vzkříšení navzdory tomu, že ji nechal Fincher ve Vetřelci³ zlikvidovat.

Právě tyto dva sequely ale bude pátý díl ignorovat. Pětka bude fakticky vlastně trojkou, protože se chystá navazovat pouze na první dva díly série, Scottova Vetřelce a Cameronovy Vetřelce. S Weaver by se měl tedy vrátit i Hicks Michael Biehn stejně jako Newt, kterou ale nejspíše nebude znovu hrát Carrie Henn. Mezitím se blíží třicáté výročí od premiéry Vetřelců, čehož využijí pořadatelé na sandiegském Comic-Conu reunionem jeho tvůrců. Znovu se tu sejdou režisér James Cameron, producentka Gale Anne Hurd, Sigourney, Bill PaxtonPaul Reiser a Lance Henriksen, tedy většina z klíčových jmen druhého dílu.

Cameron považuje Vetřelce za významný mezník ve své kariéře a označuje je jako svou "maturitu". Cameron zatím chystá trojici nových Avatarů, ve kterých si zahraje právě i zmiňovaná Weaver. Kdy Blomkampova Vetřelce uvidíme, je ale zatím ve hvězdách. Zatím se neví ani to, kdy se začne natáčet. Zřejmě to bude až v průběhu příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY