Bryan Cranston se ptá Proč právě on? v prvním traileru

Vydáno: 02.07.2016 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Na cestě je s plánovanou vánoční premiérou další komedie z dílny režiséra Johna Hamburga, tentokrát se v ní Bryan Cranston bude ptát Proč právě on?, když bude seznámen s nadcházejícím své dcery.
Režisér John Hamburg se svou filmografií řadí spíše do průměru, ale jeho hollywoodské komedie rozhodně mají širokou základnu fanoušků a řadí se k tomu spíše lepšímu průměru. Úspěch rozhodně slavil s kousky jako Kámoš k pohledání nebo závěrečný díl "fotrovské" trilogie Fotři jsou lotři. Letos nám předvedl již ne velmi dobře hodnocený sequel Zoolander No. 2, napravit reputaci si však ještě na Vánoce může s dalším filmem Proč právě on?.

V té uvidíme v hlavní roli hlavy rodiny Bryana Cranstona, letos nominovaného na Oscara za drama Trumbo, který se jede seznámit s budoucím manželem jeho milované dcery, Jamesem Francem. Zdatně tu oběma pánům, z jejichž nenávisti a nepochopení vůči tomu druhému pramení většina vtipů, sekunduje mladička herečka Zoey Deutch. A vy si můžete první záběr z komedie vychutnat v red band traileru oznamujícím premiéru na 22. prosince 2016.

Oficiální trailer filmu Proč právě on?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY