Helen Mirren míří do Rychle a zběsile 8

Vydáno: 17.06.2016 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Ano, slyšíte dobře. Do univerza Rychle a zběsile se v osmém díle kromě Charlize Theron přidá ještě větší herecká kapacita, a tou je tentokrát Helen Mirren, která k tomu sama řekla, že kromě vážných filmů, musí i dělat něco pro zábavu.
Fotografie z natáčení filmu  / Rychle a zběsile 8Jméno Helen Mirren by s akční sérií Rychle a zběsile 8 asi nenapadlo spojovat většinu lidí, přestože se spekulace o jejím obsazení již před nějakou dobou vynořovaly. Tentokrát však mají jasný podklad, který zcela potvrzuje, že se tato britská dáma a vítězka Oscara za drama Královna bude podílet jako herečka na osmém pokračování této série. To se momentáně natáčí v New York City a také na Kubě, tudíž se rozhodně můžete těšit na projížďky novými a lákavými lokacemi.

Kromě Mirren, která novinky sama potvrdila při rozhovoru s časopisem ELLE, může sequel nabídnout i plno dalších atraktivních jmen. Mezi ta patří třeba nová záporačka Charlize Theron či posila z Hry o trůny Kristofer Hivju nebo Scott Eastwood. Zpět budou samozřejmě také vaši známí hrdinové, a to již 13. dubna 2017, kdy film na plátna dovede režisér F. Gary Gray (Straight Outta Compton).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY