Ben Hur na závodu čtyřspřeží v druhém traileru

Vydáno: 15.06.2016 11:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

V srpnu má premiéru dobrodružné historické drama Ben Hur Timura Bekmambetova. V remakeu oscarového rekordmana z roku 1959 se v hlavní roli vyhnance Ben Hura představí Jack Huston.
Paramount vypustil na svět druhý trailer a featurette nového filmu Ben-Hur režiséra Timura Bekmambetova. Jde o remake klasického filmu, který dodnes udivuje mistrně natočenou monumentální scénou závodů koňských čtyrspřeží a také ziskem 11 Oscarů. Právě tato scéna je tahákem nového traileru a featurette pro novou verzi příběhu, v níž je židovský princ Ben Hur (Jack Huston) nespravedlivě odsouzen za zradu svým bratrem, Římanem Messalou (Toby Kebbell). V epickém příběhu vystupuje i postava Ježíše Krista, která má v novém traileru daleko větší prostor než v tom prvním. 

Na klíčovou scénu závodu koňských spřežení se snaží diváky nalákat zveřejněný featurette, který ukazuje pár scen z jejího natáčení a krátké rozhovory s režisérem a hlavními herci. Ve filmu dále hrají Morgan FreemanRodrigo Santoro a Nazanin Boniadi. Ben Hura uvidíme v srpnu 2016.

Trailer a featurette zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Ben Hur

Featurette filmu Ben Hur






NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY