Sam Raimi se vydává mezi tornáda

Vydáno: 05.06.2016 15:10 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sam Raimi by pro Warnery rád produkoval a natočil projekt označený jako "Tornado Heist Thriller", který by se jmenoval Stormfall. Raimiho posledním režijním kouskem je Mocný vládce Oz z roku 2013.
James Franco ve filmu Mocný vládce Oz / Sam Raimi naposledy celovečerní film natočil před třemi lety. Jeho reboot Čaroděje ze země Oz pod názvem Mocný vládce Oz byl spíše zklamáním jak pro Disneyho, tak pro Raimiho fanoušky. Čistě kvůli fanouškům jeho "smrtelně zlé" trilogie pak režíroval pilot brilantního seriálu Ash vs Evil Dead založeného na jeho slavné filmové trilogii. Naposledy jsme o něm psali v souvislosti s jeho chystaným projektem s pracovním názvem World War 3. The Hollywood Reporter nyní informoval, že by pro Warnery Raimi rád natočil a produkoval "Tornado Heist Thriller", který by se jmenoval Stormfall

Šlo by v něm o loupež, která by se udála během bouře a tornáda, které zasáhne Carolinu. Projekt momentálně píší scenáristé a v jeho centru by stál vztah mezi mužem a jeho starším mentorem. Kromě režie je ale Raimi vytížen i jako producent. Jeho posledním kouskem, který produkoval, je nový horor Smrt ve tmě, který jde do kin v září. Mluvilo se také o tom, že by měl režírovat remake francouzského filmu A Prophet z vězeňského prostředí z roku 2009. Který z projektů nakonec bude jeho dalším, ukážou teprve až další týdny či měsíce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY