James Bobin natočí crossover 21 Jump Street a Mužů v černém

Vydáno: 10.05.2016 07:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér James Bobin natočí crossover 21 Jump Street a Mužů v černém, který se bude jmenovat MIB23. V žánrovém mixu komedie a sci-fi bude vystupovat dvojka z akčně komediální franšízy Hill/Tatum.
Will Smith, Tommy Lee Jones ve filmu Muži v černém 3 / Men in Black 3Režisér James Bobin, od nějž brzy uvidíme Alenku v říši divů: Za zrcadlem, byl potvrzen pro režii žánrového crossoveru dvou úspěšných franšíz. První je dvojice filmů 21 Jump Street a 22 Jump Street a druhou je série Muži v černém, která vyprodukovala trojici filmů (Muži v černémMuži v černém II a Muži v černém 3). S největší pravděpodobností se v MIB 23, jak se crossover bude jmenovat, objeví dvojka táhnoucí "Jump Street", Jonah Hill a Channing Tatum, ačkoliv oficiálně jejich účast ještě potvrzena nebyla. Zda si zde zahrají i Tommy Lee Jones a Will Smith, tahouni Mužů v černém, nebo jen jeden z nich (spíše Smith), rovněž není zatím známo. 

Co můžeme od žánrového crossoveru a spojení dvou divácky velmi oblíbených sérií očekávat, je zatím záhadou. Ve výsledku ale bude spíše záležet na tom, zda půjde o podobně zábavnou záležitost, jakými jsou obě franšízy nezávisle na sobě. O produkci by se měli postarat režiséři prvních dvou "Jump Street" Phil Lord a Christopher Miller. Natáčení by mělo začít ještě tento rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • ?? (Pepa, 10.05.2016 09:41) Reagovat

    Já si vůbec nedokaži představit crossover filmu Jump street a mužu v černém. Jump street se mně líbí a MIB taky a tak jsem zvědavý, jaká slátanina s toho bude :)) Horší než 50 odstínu šedi, to být snad nemůže :)))))

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY