Trailer: žralok útočí na Blake Lively v novém traileru v The Shallows

Vydáno: 05.05.2016 14:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Jestli se chystáte na letní dovolenou u moře, tak se raději na nový trailer k žraločímu thrilleru s Blake Lively The Shallows nedívejte. V thrilleru Jaime Collet-Serry se z ní pokusí velký žralok udělat Death-ly.
Pokud se ještě nebojíte koupat v moři, pak jste stále neviděli dost těch správných filmů. V novém thrilleru Jaumeho Collet-Serry The Shallows se Carcharodon carcharias neboli velký bílý žralok lidožrout, kterého proslavily klasické Čelisti rozhodne, že zakousne něco dobrého k snědku v podobě surfařky Blake Lively. Ta se vydá odreagovat na mořské vlny, kde chce zapomenout na nedávnou smrt své matky, a co může být lepšího než adrenalinová jízda na mořských vlnách? A tak zatímco se Blake v traileru zakusuje do jablka, žralok má chutě na pořádné maso. Osamocená na malém útesu a dost daleko od břehu najde jedinou možnost, jak se z žralokem utkat v podobě malé bóje.

Druhý trailer vypadá rozhodně daleko lépe než ten první, který toho ještě příliš mnoho neodhalil. Nyní si tedy vychutnejte další ochutnávku filmově chutně vyhlížejícího žraločího chodu.

Nový trailer zhlédněte zde.

Originální trailer k filmu The Shallows




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY