Podívejte se na nový teaser komiksového Preachera

Vydáno: 01.05.2016 12:19 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Už v květnu bude mít premiéru pilot nového seriálu stanice AMC Preacher. Dominic Cooper tu v adaptaci kultovního komiksu hraje kazatele, který se chce setkat se svým stvořitelem.
Premiéra pilotu nového seriálu Preacher, který bude uveden na stanici AMC, se nezadržitelně blíží s datem premiéry 22. května. Půjde o desetidílnou adaptaci kultovní komiksové předlohy dvojice Garth Ennis a Steve Dillon, kterou napsal Sam Catlin a jejíž pilot režírovala dvojka Seth Rogen a Evan GoldbergDominic Cooper tu představuje Jesseho Custera, muže, kterého posedne božská bytost, která ho přiměje vydat se na misi za svým stvořitelem, u kterého chce najít odpovědi na své otázky. Jesse je ale zároveň i komplikovaná osobnost s temnou minulostí. 

Jesse nebude na nelehký úkol sám. Doprovázet ho bude jeho nevypočitatelná ex-přítelkyně Tulip (Ruth Negga) a jeho největší kámoš, irský upír Cassidy (Joseph Gilgun). Nový teaser naznačuje, že se dočkáme zvráceného černého humoru, stejně jako krve a hororových prvků, které k Preacherovi neodmyslitelně patří. V daších rolích se představí mimo jiné Jamie Anne AllmanLucy Griffiths nebo Anatol Yusef. Pilot Preachera startuje 22. května na AMC.

Nový teaser zhlédněte níže. Pod ním se ještě podívejte na další upoutávku - "Sneak Peek". 

Nový teaser k pilotu série Preacher

Sneak Peek k pilotu série Preacher


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY