Trailer: výborná Emily Blunt je Dívkou ve vlaku

Vydáno: 21.04.2016 06:51 - | foto: facebook tvůrce

Včera dorazil první trailer k adaptaci thrilleru Dívka ve vlaku, který je již od začátku považován mnohými za oscarové želízko v ohni tohoto roku, nejen kvůli herečce Emily Blunt, ale i schopnému režisérovi - Tateu Taylorovi.
Ve středu došlo konečně k zveřejnění očekávaného traileru adaptace Dívky ve vlaku, úspěšného románu napsaného Paulou Hawkins, jehož na podzim natočil režisér Tate Taylor, známý hlavně díky filmu Černobílý svět. Za pomoci scénáře od Erin Cressidy Wilson bude na plátně vyprávěn příběh osamělé rozvedené alkholičky Rachel v podání Emily Blunt. Ta si denně při cestě vlakem představuje pár - jí nazvaný Jason a Jess pokaždé, když vlak zastavuje. Její rutinu však naruší, když jednoho dne při zastávce vidí něco šokujícího a zaplete se tak do hledání pohřešované ženy.

Spletitý a tajemstvími opředený děj je v traileru pouze lehce nastíněn a funguje hlavně jako návnada na atmosferický snímek vedený slibným výkonem Emily Blunt. Tu herecky doplní ještě představitelé Jasona a Jess - Luke Evans a Haley Bennett. Zbytek obsazení pak může nalákat ještě například na Rebeccu FergusonLisu KudrowJustina TherouxeAllison Janney a Edgara Ramireze.

Předloha ani její filmová verze se nevyhnuly srovnání s Fincherovou Zmizelou podle knihy od Gillian Flynn, která ironicky udělala z Dívky ve vlaku bestseller, když byla mnoha kritiky srovnána a nazvána "lepší verzí." Zda si podobné přízvisko zaslouží i film, či jaká je toho pravděpodobnost, můžete posoudit podle prvního traileru níže.

Oficiální trailer filmu Dívka ve vlaku


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • - (thornhill, 21.04.2016 14:33) Reagovat

    ta hudba v traileri je otrasná

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY