Foto: proměna Elizabeth Banks do zlodušky v Power Rangers

Vydáno: 20.04.2016 10:30 - | foto: facebook tvůrce

Na rok 2017 chystaní Power Rangers se začínají natáčet a Entertainment Weekly tak zveřejnilo první fotku ústřední zlodušky v její nové podobě, ztvárněné Elizabeth Banks. Objevila se i fotka celého týmu mimo kostýmy.
Barbara Goodson ve filmu  / Mighty Morphin Power RangersPokud by se někdo dal označit poslední dobou za naprostého hereckého chameleona, dost možná by si tento titul zasloužila Elizabeth Banks. Ta se po své fascinující proměně v post-apokalyptické sérii Hunger Games, kdy skoro v každé scéně vypadala kompletně odlišně, proměnila opět, tentokrát pro filmový reboot seriálových Power Rangers. Herečka a režisérka Banks si tu zahraje zlodušku této série, Ritu Repulsu, kterou dříve v seriálu z roku 1993 ztvárnila Barbara Goodson. Pro srovnání zde přidávám původní ztvárnění, které vedle toho novodobého působí jako nebohá maškara.

Zveřejněna pak byla také první fotografie celého mladšího obsazení týmu Power Rangers (zatím bez kostýmů), který se skládá ze středoškolských studentů, jež jsou nuceni chránit své malé městečko před zničením. Skládá se z týmu mladých méně známých herců: Naomi ScottRJ CylerDacre Montgomery a Ludi Lin, které ještě doplňuje herecký debut zpěvačky Becky G..


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY