První trailer: Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

Vydáno: 15.03.2016 15:25 - | foto: facebook tvůrce

V novém snímku Tima Burtona Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti si Eva Green zahraje ředitelku speciálního sirotčince, v němž se nacházejí děti se zvláštními schopnostmi.
Poslední film Tima Burtona jsme měli možnost zhlédnout před dvěmi lety, tehdy šlo o pro něj neklasický žánr, když natočil tak nějak "obyčejné" životopisné drama Big Eyes o malířce Amy Adams, doma týrané s manželem Christophem Waltzem, který si přivlastnil její slávu. Delší dobu se teď připravuje jeho následující novinka a jedná se o poměrně očekávaný titul. Burton na filmová plátna zadaptoval fantasy bestseller Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti z roku 2011 za pomoci scenáristky Jane Goldman (Kingsman: Tajná služba).

Titulní postavu ve filmu o prapodivném sirotčinci, v němž žije mnoho dětí s nadpřirozenými schopnostmi, ztvární francouzská herečka Eva Green, kterou můžete vidět na většině fotek ještě spolu s mladším kolegou v hlavní úloze Asou Butterfieldem. Obsazení však je opravdu hvězdné, nachází se v něm například i Samuel L. JacksonJudi DenchAllison JanneyKim Dickens a po jejich boku také plno mladých talentovaných herců v rolích sirotků. 

Trailer zhlédněte níže. Film dorazí do kin letos v září.

Originální trailer filmu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY