Povede Daisy Ridley reboot Tomb Raidera?

Vydáno: 11.03.2016 09:23 - | foto: facebook tvůrce

Jako o hvězdu pokračování Star Wars: Síla se probouzí se o britskou herečku Daisy Ridley rozhodně budí větší zájem. Je možné, že by si zahrála novou Laru Croft?
Obrázek ze hry Tomb RaiderRok 2015 se do životopisu dvaatřicetileté londýnské rodačky Daisy Ridley zajisté zapíše jako průlomový pro její kariéru. Po menších rolích v televizních seriálech či krátkometrážních snímcích si loni totiž zahrála jednu z hlavních postav v novém dílu Star Wars s podtitulem Síla se probouzí. Teď ji samozřejmě čeká natáčení osmé epizody této série, ale hrnou se i nabídky na další role.

Tou nejdůležitější je momentálně nabídka na roli Lary Croft, která byla dosud asociována pouze se jménem Angeliny Jolie, v rebootovaném Tomb RaideruDaisy je zatím pouze v užším výběru na roli této britské archeoložky, která zažívá drsná dobrodružství při honbě za různými artefakty, a stále je možné, že si Laru zahraje jiná její talentovaná kolegyně. Momentálně je však tou nejzajímavější volbou pro oživení této frančízy. Na přípravě nového Tomb Raidera se pracuje už delší dobu, původně byl naplánován na rok 2013, ale dočkáme se jej pravděpodobně až příští rok. Jeho vznik však podle všeho je na dobré cestě, vzhledem k tomu, že již má i režiséra - Nora Roara Uthauga (Vlna) a scenáristu Evana Daughertyho (Divergence).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY