Trailer: ještě šílenější Alenka v říši divů: Za zrcadlem

Vydáno: 18.02.2016 13:14 - | foto: facebook tvůrce

Květnový sequel šest let staré Burtonovy verze Alenky v říši divů klepe již delší dobu na dveře, nyní se snaží nalákat diváky novou upoutávkou doprovázenou písní od zpěvačky Pink.
Do světa tento týden vypustila společnost Disney nový trailer k Alence v říši divů: Za zrcadlem. Můžete v něm vidět plno nových záběrů, které v těch předchozích upoutávkách zatím nebyly. Velmi důležitým aspektem snímku je však jeho hlavní píseň od zpěvačky Pink nazvaná "White Rabbit," která vystřídala minulou největší hvězdu soundtracku - Avril Lavigne.

Snímek navazující na Burtonovu Alenku v říši divů z roku 2010 natočil James Bobin, mezi jehož výraznější díla patří například MupetiBurton se na sequelu podílí již pouze jako producent, ale tvůrci se evidentně snažili zachovat potřeštěný vizuál, který je pro něj typický. Zpět jsou samozřejmě i hlavní hvězdy jako Mia WasikowskaJohnny DeppHelena Bonham Carter či Anne Hathaway. Novými přírustky do obsazení se stali například Sacha Baron Cohen a Rhys Ifans, za zmínku také stojí to, že se bude jednat o poslední možnost vidět, nebo spíše slyšet, ve filmu zesnulého Alana Rickmana.

Oficiální trailer filmu Alenka v říši divů: Za zrcadlem


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY