Co dalšího má v plánu Quentin Tarantino?

Vydáno: 20.01.2016 06:00 - | foto: Sony Pictures Entertainment

Osmý celovečerní film ve své kariéře s příznačným názvem Osm hrozných má režisér Quentin Tarantino za sebou a ten devátý před sebou. Jaký však bude?
Fotografie z natáčení filmu Osm hrozných / The Hateful EightRežisér Quentin Tarantino momentálně slaví úspěch se svým na Oscara nominovaným westernem Osm hrozných, ale už myslí dopředu na své další projekty. Přednost před filmem však kupodivu u tohoto tvůrce nyní dostane divadlo. Připravuje totiž divadelní verzi jeho letošního osmého snímku, a to mu zabere dost času. Po dokončení těchto plánů však na řadu opět přijde snímek, o němž se momentálně vynořily první informace.

Mělo by se jednat o kriminálku odehrávající se v Austrálii ve 30. letech minulého století, jak sám Tarantino prozradil v jednom z nedávných rozhovorů. Řekl taktéž, že pokaždé, když v Austrálii je, napadá ho tento film a příběh je údajně podobný Bonnie a Clydeovi. A podle všeho by měla jeho novinka být inspirována skutečnými událostmi, je tedy možné, že naváže na Hanebné pancharty z roku 2009 a opět se ponoří do historie nějakého státu.

Zda se do projektu ale nakonec vůbec pustí, to je ve hvězdách...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY