Tina Fey utvoří komediální duo s bojovnicí Rondou Rousey

Vydáno: 17.01.2016 13:32 - | foto: facebook tvůrce

Komedií s duem, které k sobě na první a často i druhý pohled příliš nesedí, už jsme viděli tucty a ještě jich i dost uvidíme. Jednou z těch zajímavějších, na které se momentálně pracuje, je film Do Nothing Bitches.
Ronda Rousey ve filmu Expendables: Postradatelní 3 / The Expendables 3Prosincová komedie Sisters od studia Universal si v drsné konkurenci s nejnovějšími Star Wars vedla poměrně dobře a není tak divu, že komičce a scenáristce proslavené pořadem Saturday Night Live Tině Fey dá studio další šanci. Projekt, ke kterému se upsala, bude opět zaměřen na spolupráci nesourodé dvojice, jak tomu bylo i ve zmíněných Sisters, kdy se divoká Fey snažila donutit upjatější sestru Amy Poehler k uživání si života. Sázka však nebude na osvědčené duo, jelikož Tinu Fey nově spárovali s MMA bojovnicí a začínající herečkou Rondou Rousey. Tu jste doposud měli šanci vidět například ve filmovém Vincentově světěRychle a zběsile 7 či Expendables: Postradatelní 3.

O scénář ke komedii s názvem Do Nothing Bitches se postará tvůrkyně loňských Sisters Paula Pell a podle prvních informací nás děj zavede se skupinou zhýčkaných paniček do výcvikového kempu s velmi tvrdou instruktorkou. Asi vás napadá, kdo bude hrát koho.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY