Sága Hunger Games nekončí, čekají ji prequely

Vydáno: 10.12.2015 17:23 - | foto: Impawards

Brzy se dočkáme například prequelu Harryho Pottera, který začal podobně jako Hunger Games, ale ani tato novější teenagerská série na sebe s velkou pravděpodobností nenechá dlouho čekat, vzhledem k tomu, že se o pokračováních mluví již nyní.
Fotografie z filmu Hunger Games: Síla vzdoru 2. část / Už párkrát bylo naznačeno, že s výdělečným fenoménem Hunger Games se studio Lionsgate jen tak rozloučit chtít nebude. Tomu všemu nahrává i fakt úspěšnosti posledního dílu, Hunger Games: Síla vzdoru 2. část, jenž momentálně můžete zhlédnout v kinech. V České republice sice neslavil tak obrovský úspěch, ale v americké Box Office se již tři týdny po sobě drží na prvním místě a celosvětově se mu podařilo vydělat více než 500 milionů dolarů. Je tedy logické, že se studio nebude chtít vzdát dalších možných tržeb, a tak nejspíš přijdou na řada prequely jako u Harryho Pottera.

Přestože zatím žádná pokračování nejsou oficiálně potvrzená, padlo již vyjádření v rozhovoru od jednoho z šéfů Lionsgate. Ten řekl, že pokud by následovaly nové filmy, určitě by obsahovaly arény. Nebyly by ovšem pouhým zabíjením se v arénách, ale měly by nadále prozkoumávat válečnou myšlenku původní trilogie.

Mezi fanoušky se spekuluje také o tom, že prequely by mohly použít pro nás již známé postavy, jen v dřívějších částech jejich životů. Je tedy dost možné, že bychom mohli vidět v aréně bojovat mladého Haymitche, Johannu či Finnicka.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY