Johnny Depp povede adaptaci té nejšílenější pohádky

Vydáno: 25.10.2015 10:05 - | foto: Bontonfilm

Pohádka Fortunately, the Milk zajistila v roce 2013 Neilu Gaimanovi několik týdnů v čele žebříčku nejprodávanějších knížek. Takový úspěch nenechal filmovou adaptaci, ani obsazení hollywoodských hvězd dlouho čekat.
Johnny Depp ve filmu Black Mass: Špinavá hra / Black MassFortunately, the Milk vypráví zprvu jednoduše se tvářící příběh. Máma odjede pryč a vy zůstanete doma s tátou, který má seznam věcí, na které nemá zapomenout. Jednou z položek je nezapomenutí na mléko, ale to táta samozřejmě koupit zapomene. Ráno před snídání tedy běží do nejbližšího obchodu pro ono osudové mléko, tahle knížka Neila Gaimana pro malé i velké popisuje, proč to tátovi tak dlouho trvá. Nečekejte však žádnou běžnou zápletku, cestu za mlékem stěžují upíři, mimozemšťani, piráti, dinosauři, cestování časem a mnohé jiné...

Jednu z rolí podle nejnovějších informací v této praštěné pohádce, která bude ve filmové verzi kombinací hraných herců a animovaných postav, získala hvězda největšího kalibru - Johnny Depp. Je možné, že bude hrát právě tátu shánějícího potřebné mléko, ale upřesněna jeho role doposud nebyla. Režie se ujme Edgar Wright (Scott Pilgrim proti zbytku světa), pro nějž na scénáři pracuje autor Muppetů Bret McKenzie.

Je možné, že bychom Deppa opět viděli v nějaké normální roli, přestože v šíleném filmu? To se snad brzy dozvíme.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY