Joon-ho Bong plánuje monster film s hvězdným obsazením

Vydáno: 08.10.2015 12:48 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Joon-ho Bonga, jihokorejského režiséra filmů Snowpiercer či Pečeť vraha, čeká natáčení jeho nového filmu, monster sci-fi s názvem Okja. V tuto chvíli diskutuje s potenciálními představiteli hlavních rolí.
Fotografie z filmu  / SnowpiercerJiž má nasmlouvanou herečku Tildu Swinton, kterou obsadil už do post-apokalyptického Snowpiercera. Dalšími adepty na obsazení jsou Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Kelly Macdonald a Bill Nighy, přičemž jejich účast se v tuto chvíli zrovna řeší a jejich smlouvy jsou v různých fázích rozpracovanosti. Tuhým oříškem bude zejména čím dál populárnější Gyllenhaal, který má dost nabitý plán a bude pravděpodobně těžké ho pro film získat.

Snímek Okja by se měl začít natáčet v příštím roce. Jeho děj zatím drží Joon-ho Bong v tajnosti, nicméně se ví, že půjde o dvojjazyčný film s korejskou hlavní hrdinkou a několika anglicky mluvícími herci hrajícími skupinu postav v New Yorku. S monster sci-fi přitom režisér už má své zkušenosti, neb v roce 2006 natočil oceňovaný film Mutant. Nyní však bude mít k dispozici o poznání vyšší rozpočet a mezinárodní obsazení čítající nemálo známých tváří.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY