UPDATE: Podívejte se na hudební videoklip bondovky Spectre

Vydáno: 05.10.2015 20:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Britský zpěvák Sam Smith zveřejnil videoklip ústřední písně čtyřiadvacáté bondovky Spectre s názvem Writing's on the Wall. Zaposlouchejte se do melodií nového příběhu Jamese Bonda.
Dnes byl oficiálně zveřejněn hudební videoklip k nové bondovce Spectre od třiadvacetiletého britského zpěváka Sama Smithe, mezi jehož nejznámější kousky patří například Stay With Me nebo I'm Not The Only One. Píseň s názvem Writing's On The Wall složil spolu s držitelem ocenění Grammy Jimmym Napesem - výsledek jejich práce si můžete pustit níže.

Zajímavostí je, že se jedná o prvního Brita, který zazpívá titulní píseň bondovky, od roku 1965. Sám Smith považuje účast na Spectre za vrchol své dosavadní kariéry, což ostatně sdělil na sociálních sítích: "Jde o jeden z vrcholů mé kariéry. Jsem poctěn konečně oznámit, že zazpívám ústřední píseň nové bondovky. Jsem nadšený z toho, že mohu být součástí tohoto ikonického britského dědictví a připojit se k neskutečnému zástupu mých největších hudebních inspirací. Doufám, že si píseň užijete tak, jak mě ji bavilo ji vytvářet."

Sam Smith - Writing's on the Wall


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • zpěv naprosto k zblití... (Anonym, 05.10.2015 20:43) Reagovat

    zpěv naprosto k zblití

  • - (thornhill, 06.10.2015 14:25) Reagovat

    McCartney nie je Brit ?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY