Pro Rychle a zběsile 8 se nedaří najít režiséra

Vydáno: 24.09.2015 16:02 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Rychle a zběsile 7 vydělalo po celém světě 1,51 miliardy dolarů, což z něj činí pátý film s nejvyššími tržbami vůbec. Další pokračování je tím pádem samozřejmostí, ale překvapivě se pro něj nedaří najít vhodného režiséra.
Fotografie z filmu Rychle a zběsile 7 / Furious SevenStudio Universal si letos pěkně nahrabalo a se schválením dalšího dílu této automobilové akční série moc dlouho neotálelo, takže známe dokonce i předběžné datum jeho premiéry - duben 2017. Scenárista Chris Morgan opět napsal scénář, tentokrát situovaný zejména do New Yorku. Ale ouha, kandidáta na režiséra ne a ne najít.

Natáčení sedmičky bylo mimořádně logisticky i emocionálně náročné, protože v jeho průběhu zemřel Paul Walker. Režisér James Wan si ale s projektem poradil na výbornou, leč k dalšímu dílu se už rozhodně nehrne. Odmítá i štědré finanční nabídky ze strany studia a místo toho plánuje pokračování svého úspěšného hororu V zajetí démonů. V Universalu tudíž oslovili režiséra většiny předchozích Rychle a zběsile Justina Lina. I ten se však odmítl vrátit, neb přijal režii třetího Star Treku.

Fotografie z filmu Rychle a zběsile 7 / Furious SevenStudiu nakonec pravděpodobně nezbyde než to prostě risknout a najmout nějakého méně známého tvůrce. Hledání ale možná bude náročnější, než čekali, protože Rychle a zběsile je zajetá série se spoustou fanoušků, kteří od ní mají nemalá očekávání, a navíc jde o náročnou velkoprodukci se spoustou hereckých hvězd a akčních scén. A aby toho nebylo málo, tak se šušká, že Vin Diesel údajně natáčení výrazně komplikuje, protože nejenže coby představitel jedné z hlavních rolí často vyžaduje dlouhé konzultace ohledně své postavy, ale z pozice producenta prý i dost kibicuje a vrtá se v každém detailu. No, držme palce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Na tohle fakt ještě někdo kouká???... (k8, 29.09.2015 10:06) Reagovat

    Na tohle fakt ještě někdo kouká???

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY