Gambit s Channingem Tatumem přišel o režiséra

Vydáno: 17.09.2015 11:26 - | foto: facebook tvůrce

Komiksového Gambita provází problémy od samých začátků. Nejprve hrozila ztráta Channinga Tatuma, představitele titulní role, a když ten vydržel, přišlo studio o režiséra Ruperta Wyatta.
Channing Tatum ve filmu Útok na Bílý dům / White House DownSpin-off k X-Menům s názvem Gambit o superhrdinovi, který nabyl schopnost ovládat kinetickou energii, měl k sobě upsaného režiséra od samého počátku. Přesněji od minulého léta, kdy se k filmu přidal Rupert Wyatt známý díky Zrození Planety opic nebo třeba The Gambler. A přestože to s filmem vypadlo všelijak, (v jednu dobu i hrozila ztráta hlavního představitele Channinga Tatuma), Wyatt u něj vydržel. Nyní však údajně projekt opustil kvůli neshodám ohledně scénáře a rozpočtu, jehož výše neustále stoupá. Podle oficiální zprávy však Gambita nechal být kvůli jinému filmu.

Film se měl začít natáčet již v říjnu, ale kvůli mnoha problémům a chybějícímu režisérovi se natáčení posunulo na začátek roku 2016. Můžeme jen doufat, že se kvůli tomuto nebude posouvat ještě premiéra.

Kdo tedy bude režírovat Channinga Tatuma s Léou Seydoux jako superhrdinský pár? To se snad brzy dozvíme. Vy se s námi ovšem můžete podělit o váš názor na to, kdo by Wyatta nejlépe nahradil.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Edgar Wright... (Anonym, 17.09.2015 23:06) Reagovat

    Edgar Wright

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY