American Horror Story: 5. série se vrací na nových fotkách

Vydáno: 29.08.2015 12:15 - | foto: facebook tvůrce

S blížící se podzimní premiérou seriálu Ryanu Murphyho American Horror Story se na internetu vynořily první fotografie postav ze série s podtitulem Hotel. Téma série letos budou upíři.
Již za měsíc a něco uvidíme první díl páté série American Horror Story, tato série má podtitul Hotel a bude také první, ve které neuvidíme oblíbenkyni MurphyhoJessicu Lange. Tu však nahradila další hvězda, zpěvačka Lady Gaga a zbytek obsazení se vrací z předchozích sérií. Bylo také prozrazeno, že Hotel bude navazovat na začátek seriálu, tedy Murder House. Do toho se v jednom z dílů i vrátíme a zpět bude i jedna velmi dobře známá postava z Murder House, proradná realitní makléřka Marcy (Christine Estabrook).

Teď už ale k ději Hotelu, který bude pro změnu novodobý. Tomu panuje milostný trojúhelník upírky a majitelky Hotelu Cortez, Countess (Lady Gaga) s dalším upírem Donovanem (Matt Bomer) a nově přeměněným modelem Tristanem (Finn Wittrock). Evan Peters se vrací jako sériový vrah, Angela Bassett jako ex-milenka Countess, která hledá pomstu, a Kathy Bates jako matka Donovana a zároveň recepční hotelu. V roli feťačky a kamarádky Countess uvidíme znovu Sarah PaulsonDenis O'Hare bude transvestitou s přezdívkou Liz Taylor a Wes Bentley policistou vyšetřujícím vraždy v hotelu. Po pauze v seriálu se v neznámé roli navrátí i Zachary Quinto a jako nováček se přidává modelka Naomi Campbell.

V galerii si už ale můžete prohlédnout první fotky s některými z postav.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • to není Zachary Quinto ale Max Greenfield... (choochoo, 29.08.2015 14:42) Reagovat

    to není Zachary Quinto ale Max Greenfield

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY