Christian Bale zakladatelem Ferrari

Vydáno: 25.08.2015 08:19 - Karolína Soukupová | foto: facebook tvůrce

Letos v listopadu se na plátnech kin objeví další zpracování příběhu Steva Jobse, dobrou zprávu máme ale také pro milovníky historie a zákulisí automobilových závodů. Vlastního filmu se dočká zakladatel nejslavnější automobilky světa.
Michael Mann při natáčení filmu  / CollateralPoslední snímek režiséra Michaela Manna (HackerChrisem "Thorem" Hemsworthem v titulní roli) byl bohužel velkým finančním propadákem. Mann by si nyní mohl vylepšit reputaci životopisem, jehož adaptaci připravuje už 15 let. Hlavním hrdinou biografického filmu, který zatím nemá název, bude Enzo Ferrari ztvárněný Christianem Balem (toho si Mann vyzkoušel ve Veřejných nepřátelích).

Ferrari se roku 1919 stal profesionálním závodníkem za Alfa Romeo, stáj ale po letech opustil, aby vytvořil vlastní společnost. Mannův snímek se bude odehrávat přibližně deset let po založení automobilky Ferrari, tedy roku 1957. Momentálně se hledá herečka do role Ferrariho protějšku, Balea mezitím uvidíme například ve dvou filmech Terrence Malicka. Natáčení životopisu by mohlo odstartovat v příštím roce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY