Hledá se Dory - První foto a propůjčovatelé hlasů

Vydáno: 16.08.2015 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Premiéra pokračování k animovanému filmu Hledá se Nemo, vypravějícího příběh rybičky Dory, se blíží. A tak už vám dnes můžeme přinést první fotku i nastínit první fakta známá o filmu.
Fotografie z filmu  / Finding DorySpolečnosti Disney a Pixar konečně odhalily informace o dlouho očekávaném pokračování animáku Hledá se Nemo z roku 2003 v podobě spin-offu Hledá se Dory. Nejdůležitější zprávou jsou první stručné kusy děje - ten se bude, jak díky názvu dávno víme, zaměřovat na rybičku Dory, která nyní žije poklidný život a snaží se vyrovnat se svou zapomnětlivostí. Jednoho dne však učiní rozhodnutí zjistit, odkud vlastně pochází, což zřejmě sama zapomněla.

V originálním znění se v roli Dory vrací slavná moderátorka Ellen DeGeneres, ale i jiní představitelé. Její rodiče Jennyho a Charlie namluví Diane Keaton spolu s Eugenem Levym. Roli lakomé chobotnice Hanka ztvární Ed O'NeillTy Burrell propůjčí svůj hlas hypochondrické běluze Bailey a Kaitlin Olson bude žralokem Destiny, který je přesvědčený, že je velryba.

V galerii také můžete vidět první fotografie, které byly včera zveřejněny. Pokud však nedočkavě čekáte na tento filmový zážitek, musíte vydržet až do 17. června 2016.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY