Pokračování Jeníčka a Mařenky je na spadnutí

Vydáno: 11.08.2015 08:14 - Karolína Soukupová | foto: Paramount Pictures

Fantasy zpracování proslulé pohádky z roku 2013 bylo sice diváky i kritikou přijato rozporuplně, s rozpočtem 50 milionů dolarů ale vydělalo dost na to, aby se brzy po premiéře začalo mluvit o sequelu. Nyní se pro film našel i režisér.
Jeremy Renner ve filmu Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic / Snímek Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic režijně i scenáristicky podpořil Tommy Wirkola, ten už ale nabídku na režii pokračování odmítl. Stihl ovšem připravit scénář, který Paramount zřejmě nechá přepsat. Za kameru se postaví Francouz Bruno Aveillan, známý zatím pouze jako režisér reklamních spotů a krátkometrážních filmů.

Jeremy Renner ani Gemma Arterton zatím návrat do rolí sourozenců bojujících s nadpřirozenými silami oficiálně nepotvrdili. Vzhledem k Rennerově účasti v posledních Avengers i v Mission: Impossible - Národ grázlů (první díl série, který nekončí scénou s Tomem Cruisem, ale Jeremyho vtípkem) bude mít studio jistě enormní zájem tohoto stále oblíbenějšího herce přemluvit k podpisu smlouvy. Budou Jeníček a Mařenka lovit kromě odpudivých ježibab také někoho jiného? To bychom se měli dozvědět v následujících měsících.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY