Trailer: Bláznivá dovolená - pokračování, nebo remake?

Vydáno: 26.07.2015 14:11 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Pamatujete si na komedii Bláznivá dovolená s Chevy Chasem z roku 1983? Tak již druhého traileru se nyní dočkala jeho nová verze, která bude oproti originálu mládeži nepřístupná.
Před dvaatřiceti lety se v Bláznivé dovolené vydala rodinka Griswoldů v čele s hlavou rodiny Clarkem autem na dovolenou z Chicaga do Los Angeles, aby tam navštívila zábavní park Walley World, a byla to jedna pohroma za druhou (a docela slušná komedie). Už 27. srpna dorazí do kin její stejnojmenné pokračování/remake, v němž bude hlavním hrdinou Clarkův syn Rusty (Ed Helms). A protože sám má vlastní rodinu, která je tak trochu v krizi, tak ho nenapadne nic lepšího, než ji také vzít do Walley Worldu. A pak že se historie neopakuje...

Za scénářem filmu stojí dvojice autorů zodpovědná mimo jiné za oba díly komedie Šéfové na zabití a za animovaným snímkem Zataženo, občas trakaře. Bláznivou dovolenou však budou i debutovat coby režiséři. Jak se jim povede, toť otázka. Každopádně si zřejmě libují v hrubozrnném humoru - už v prvním traileru jsme si užili mohutný penis Chrise Hemswortha a koupání v laguně s odhozenými narkotiky, ve druhé ukázce přichází na řadu další kupa vulgarit a pád z vodopádu navrch.

Trailer můžete zhlédnout níže:

Red Band Trailer k filmu Bláznivá dovolená


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY