Suicide Squad: smrtící Joker v prvním traileru

Vydáno: 14.07.2015 08:50 - | foto: facebook tvůrce

Již konečně se ven dostal první trailer k novému očekávanému filmu Suicide Squad, který dohromady do jednoho týmu spojil ty největší zloduchy, kteří kdy existovali.
Promo fotografie z filmu  / Suicide SquadPo pár zveřejněných fotkách konečně nastala ta chvíle - na letošním Comic Conu v americkém San Diegu byl vypuštěn trailer k jednomu z nejočekávanějších filmů příštího roku. A tím je Suicide Squad, akční snímek spojující dohromady ty největší komiksové superzloduchy z univerza DC Comics. 

Všechny tyto zvláštně nadané osoby na světě polapila do ostře sledovaného vězení Amanda Waller (Viola Davis), rozhodne se je však využívat na velmi nebezpečné akce, protože při jejich smrti jich nebude tolik škoda. Tenhle "Suicide Squad" plný zloduchů je tedy nyní nucen zachraňovat svět. Uvidíme v něm například Jokera (Jared Leto), Harley Quinn (Margot Robbie), Enchantress (Cara Delevingne), Deadshota (Will Smith) a mnohé další. Z hrdinů uvidíme třeba i Batmana (Ben Affleck). Trailer si můžete pustit o něco níže a v galerii najdete i pár fotek.

Oficiální trailer k filmu Suicide Squad


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • JOKER (Lukáš, 14.07.2015 16:18) Reagovat

    To bude ten nejhůř zpracovaný Joker od doby prvních filmů, kde se Joker vyskytuje!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY